Vollmax, aer conditionat, service si montaj, experienta si profesionalism | 3 motive pentru care sa investesti intr-un aer conditionat eficient energetic
400
post-template-default,single,single-post,postid-400,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-16.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

3 motive pentru care sa investesti intr-un aer conditionat eficient energetic

3 motive pentru care sa investesti intr-un aer conditionat eficient energetic

Facturi scazute semnificativ si o participare activa la protejarea mediului

Costul facturii dvs. de energie este imens? Atunci, poate doriti sa luati in considerare trecerea la un sistem de racire mai eficient din punct de vedere energetic, pentru a economisi bani pe termen lung. O unitate de aer conditionat eficienta, poate reduce costurile si poate face diferenta.

Poate nu credeti cat de mult din suma totala a facturilor dvs. lunare, este influentat de instalatiile de incalzire si racire. De fapt, sistemul dvs. de aer conditionat este cel mai important factor, care afecteaza costul total al consumului de energie in casa dumneavoastra. Mentinerea unei temperaturi confortabile a camerei este de fapt partea cea mai scumpa din confortul casei. Din acest motiv, orice modificare aplicata ar trebui sa faca o diferenta uriasa, in cele din urma.

De ce ar trebui sa treceti la o unitate energetica eficienta din punct de vedere energetic?

Faceti economii la factura electrica

Stiati ca aproximativ jumatate din factura de energie medie a proprietarului provine de la aerul conditionat si centrala pentru incalzire? Sa nu mai vorbim, energia necesara pentru a functiona aerul conditionat poate echivala cu pana la 70% din factura electrica medie intr-un loc cald, subtropic. Acest lucru este mai putin valabil pentru o zona temperata, dar si aici putem vorbi despre temperaturi foarte ridicate mai multe luni pe an, adica vara.

Imaginati-va diferenta pe care o unitate ac mai eficienta o poate face, din punct de vedere energetic. Este uimitor cat de mult din costul mediu la factura de energie, il puteti reduce cu economii pe partea de aer conditionat. O unitate eficienta din punct de vedere energetic merita investitia pe termen lung deoarece modelele calificate Energy Star, utilizeaza in medie cu 25% mai putina energie, decat unitatile realizate inainte de sfarsitul anului 2000.

Salveaza mediul inconjurator

Economia la facturile de electricitate, presupune si o relaxare a consumului in sine, consum care polueaza mediul inconjurator. In consecinta, avand la dispozitie o unitate ac de ultima generatie, veti stii si ca ati contribuit personal daca putem spune asa, la salvarea mediului.

Tot consumul excesiv de energie electrica are un impact asupra naturii. Prin reducerea costului mediu de racire la un moment dat, viitorul devine un loc mult mai luminos si mai curat pentru generatiile viitoare.

Economisiti bani cu eficienta energetica

Daca unitatea dvs. AC indeplineste cerintele EER (Energy Efficient Ratio) si SEER (Eficienta energetica sezoniera) necesare, atunci stiti cu siguranta ca dispozitivul pe care tocmai l-ati achizitionat, este printre cele mai moderne existente pe piata si de asemenea, in cel mai scurt timp, veti constata reduceri semnificative la factura de energie si deci, un portofel mai plin.

Sunteti gata sa faceti trecerea la un aer conditionat de conceptie noua, eficient energetic? Daca aveti un aparat mai vechi, puteti comanda oricand unul nou. La magazinul online Vollmax aveti la dispozitie o gama larga de aparate de ultima generatie, foarte eficiente energetic, dar si ieftine. Acestea sunt produse de catre cei mai buni dezvoltatori din domeniu care ofera si garantie pentru toate produsele lor.

No Comments

Post A Comment